Svět se řítí do ... blázince!?

Není mnoho webových stránek, které se snaží uvádět na pravou míru spousty dezinformací, které se v poslední době objevují. Poplašné zprávy se na nás hrnou z bulváru všeho druhu a je zarážející, kolik lidí je ochotných za podobné "informace" dokonce platit. Jedna z těch světlých výjimek jsou například stránky Klubu psychotroniky a UFO.

Portál www.kpufo.cz/ přináší v poslední době sérii článků, která uvádí na pravou míru spoustu "osudových" informací, oblíbených mnohými konspirátory. Jen namátkou vyjmenuji morgelony, Zeta talk, UFO únosy, nacistické základny a jejich létající talíře... Prostě se portál Klubu psychotroniky a UFO stává do jisté míry "bořitelem mýtů".

Oblíbeným zdrojem konspiračních webů jsou mnohé channelingové informace, o jejichž hodnotě si čtenáři musí udělat obrázek sami. Skutečností je, že čím zmatenější tyto informace jsou a čím šílenější je jejich překlad, tím větší oblibě se obvykle u konspiračních webů a jejich čtenářů těší. Vždyť přece právě taková tajuplnost je "důkazem", že se jedná o skutečné a nefalšované čtyřiadvacetikarátové proroctví, zaručeně pravdivé alespoň do doby, než se mělo splnit! A čím větší katastrofy předpovídá, tím je zajímavější.

Abyste si sami mohli (zdarma) udělat odpovídající obrázek, doporučuji navštívit web www.channeling.wbs.cz, kde je k nalezení snad nejrozsáhlejší sbírka českých překladů channelingových textů z celého světa. Abych byl ale spravedlivý, musím některým přiznat hodnotu. Potíž obvykle začne, když se z channelingu (a nejen z něj) stane kšeft, případně potrava pro ego.

A tak internetem koluje spousta neuvěřitelných informací. Víte že orgonit odstraňuje radioaktivitu? Jak to, že jeho výrobci už dávno nejsou jako dobrovolníci ve Fukušimě?!

A diamantová voda je taky pěkné téma - sama se množí, obsahuje kabalistické kódy a do patnácti let od jejího vytvoření prý bude veškerá voda na celé Zemi diamantová! A tak prý budeme všichni ovládáni vloženými kódy. Brrr... :-)

(-jiho-)

Jitřní země, http://www.jitrnizeme.cz/ 9.4.2011